Theater Het Pakhuis

07-03-2018

Carla Regina ‘NAKED’ (solo)

Vrijdag 23 mrt, aanvangstijd: 20:30 uur.

 

Carla Regina, een klassiek geschoolde zangeres/pianist, maakt voorstellingen die ze ‘theatermusica’ noemt, een mix van muziek (opera, jazz, pop, folk en Nederlandstalig), theater, storytelling en geprojecteerde beelden. Naked (solo) is haar nieuwste voorstelling.

 

Kaarten reserveren via www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl)  Kosten zijn €12,50  met CJP € 10.00

 

De voorstelling begint met een operaklassieker, net als een opera met een operazangeres. Langzaam maakt de operazangeres plaats voor de vrouw Carla Regina, die zingt en gek is op verhalen. Verhalen van mensen en haar eigen verhaal. Een vrouw tussen twee culturen, tussen twee landen: de oude tradities van Puglia, Italië en de moderne gewoonten van haar leven in Amsterdam. Thema’s zijn identiteit, heimwee, eenzaamheid en migratie. Carla is in deze voorstelling openhartig en laat zich van haar meest kwetsbare kant zien.

 

Carla Regina speelde op 3-jarige leeftijd piano en begon op 18-jarige leeftijd met zingen. Ze studeerde af op het gebied van piano en klassieke zang aan het Conservatorium van Bari en het prestigieuze Giuseppe Verdi Conservatorium in Milaan, Italië.

 

Carla heeft in het verleden in concertzalen en op festivals opgetreden in heel Europa, onder andere: Grachtenfestival (Amsterdam), Baden Powell Theatre (Brazilië) Teatro Sperimentale di Spoleto (Italië), Schleswig-Holstein Festival, Rossini in Wildbad Festival (Duitsland), Den Enden Opera House (Denemarken). Het Parool op 21-4-2010 over Carla Regina: ”De klassiek geschoolde Regina bewijst dat ze van vele markten thuis is. Ze brengt aria’s, jazzballads en Italiaanse folk nummers op prachtige wijze.’’

maart 23 Carla Regina- theatermusica maart 23 Carla Regina- theatermusica
Het Pakhuis logo Het Pakhuis logo