Leer onder begeleiding de basis van hardlopen

07-03-2018

Looptraining bereidt deelnemers voor op Wijkenlopen

 

Wil je gaan hardlopen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is ‘Start to Wijkenlopen’ iets voor jou. In zes trainingen leer je voor een aantrekkelijk tarief de basisbeginselen van het hardlopen. Je voorkomt hiermee blessures en bouwt conditie op. Wie meedoet met deze looptraining, mag ook gegarandeerd meedoen met de Wijkenlopen in mei en juni.

 

Looptraining voor iedereen

Tijdens de training ‘Start to Wijkenlopen’ leer je de beginselen van het hardlopen. Iedereen kan aan deze training meedoen. Je leeftijd, je loopervaring en je conditie maken niet uit. Er wordt rekening gehouden met alle individuele mogelijkheden.

 

Zeker voor de beginnende loper is het enorm belangrijk om te trainen onder deskundige begeleiding. Dit voorkomt niet alleen blessures maar zorgt ook voor een betere conditie. Het uiteindelijke loopdoel is het uitlopen van 2,5 kilometer tijdens de Hoornse Wijkenlopen. De training bestaat uit zes looptrainingen en een stempelkaart voor deelname aan acht Hoornse Wijkenlopen.

 

Waar bestaat de training uit?

Wat:           Een looptraining bestaande uit zes trainingen, onder begeleiding van een professionele en gediplomeerde trainer

Voor wie:   Beginnende lopers

Wanneer:   Zaterdag 31 maart, 7, 14 en 21, 28 april en 5 mei 2018

Tijdstip:     Van 9.30 uur tot 11.00 uur

Waar:         AV Hollandia (Blauwe Berg)

Kosten:      € 50,-- (dit is inclusief inschrijving voor de Wijkenlopen)

Inschrijving via www.hoorn.nl/teamsport (http://www.hoorn.nl/teamsport)

of telefonisch 0229 252200.

Inschrijven kan tot en met 30 maart 2018.

 

Gratis deelnemen aan Wijkenlopen

Deelnemers aan de ‘Start to Wijkenlopen’ mogen gratis deelnemen aan de Wijkenlopen. De stempelkaart van de Wijkenlopen (ter waarde van € 27) zit bij de prijs inbegrepen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen mee te doen aan de Wijkenlopen en niet de trainingen te volgen. De Wijkenlopen zijn op de woensdagen in mei en juni 2018.

 

Meer informatie

Meer informatie over inschrijving voor de ‘Start to Wijkenlopen’ en de ‘Wijkenlopen’ vind je op www.hoorn.nl/teamsport (http://www.hoorn.nl/teamsport).

Tijdens kantooruren is Team Sport ook telefonisch bereikbaar via 0229 252200.

Wijkenlopen (1) Wijkenlopen (1)
Gemeente Hoorn logo Gemeente Hoorn logo