Help de vogels een handje

07-03-2018

Om in het voorjaar een fijn plekje te hebben om hun eitjes te leggen, zoeken vogels op tijd een huisje. Heb je ook zin in een leuk huisje voor in je tuin en wil je de vogels een handje helpen? Kom dan zondagmiddag 25 maart met je vriendjes en vriendinnetjes vogelhuisjes timmeren. Aan het einde van de middag neem je jouw zelf getimmerde en gekleurde vogelhuisje mee naar huis. Geef je hem een mooi plekje in je tuin of op je balkon?

 

Tegelijk met het nestkastje bouwen vinden ook MAKS’ Biomarkt en de Levende Tuinen-dag plaats bij het MAK. Je (groot)ouders kunnen hier gezellig rondsnuffelen terwijl jij aan het timmeren bent.

 

Deze Maks’ doe-middag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar vindt plaats op zondag 25 maart van 14:00 tot 15:30, aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker.

Locatie: de kraam van MAK Blokweer op de Levende Tuinen-markt. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema’s natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of email naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €4,50 per kind (incl. materialen).

 

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokkerwww.mak-blokweer.nl (http://www.mak-blokweer.nl)

Vogelhuisje timmeren Vogelhuisje timmeren
Mak Mak