Weet je nog wel: Tony Neefs, Maaike Widdershoven, Ruud Bos

08-03-2018

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat het publiek met hun programma een onvergetelijke avond bezorgt. Een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Het Huis Verloren 5 april 20.00 uur

 

Een feest der herkenning met nummers van onder anderen Robert Long, Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, Frans Halsema en Toon Hermans; terwijl André Hazes, Karin Bloemen en Vader Abraham zeker niet zullen ontbreken.

 

Tony Neef werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon.
Daarvoor was hij te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen waaronder Billy Flynn in Chicago, Thomas Andrews in Titanic, DJ Monty in Saturday Night Fever, Oscar Lindquist in Sweet Charity, Jean Valjean in Les Miserables, Oliver Warbucks in Annie, Max Dettweiler in The Sound of Music, Wim Sonneveld in Sonneveld de musical en Lumière in de voorstelling Beuaty and Beast.
Voor de rollen van Oscar Lindquist in Sweet Charity en Wim Sonneveld in Sonneveld de musical werd Tony genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol.

 

Maaike Widdershoven

Maaike zong in seizoen 2007 in “Musical to the Max”. Een intiem Musical concertprogramma waarin ze samen met Tony Neef, Frans Schraven, Joke de Kruijf, Brigitte Nijman een ode brengen aan ‘de Musical’. De muzikale leiding had niemand minder dan Edwin Schimscheimer op zich genomen. 

In het seizoen 2011/2012 was Maaike samen met Tony Neef, Jenny Arean en Joel de Tombe te zien in een hommage aan Robert Long: Vroeger of later. Deze voorstelling trok door het hele land volle zalen.

 

Ruud Bos

Hij componeert muziek voor films, theater en televisie. Bekende personen waar hij composities voor maakte zijn onder anderen Toon Hermans, Wim Sonneveld, Willeke Alberti en Gerard Cox. Hij componeerde muziek voor onder andere de televisieseries De FabeltjeskrantDe FabriekZeg ‘ns AaaKinderen voor KinderenBassie en AdriaanPommetje Horlepiep en Dagboek van een herdershond. Hij was als docent compositie verbonden aan het Rotterdams Conservatorium, daarnaast is hij muziekregisseur bij de NOS geweest.

 

Weet je nog wel ...

Donderdag 5 april in Het Huis Verloren

Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur

Kaarten € 19,50

Kaartverkoop www.huisverloren.nl/agenda (http://www.huisverloren.nl/agenda)

 

 

Weet je nog wel Weet je nog wel
Het Huis Verloren-logo Het Huis Verloren-logo
Het Huis Verloren Het Huis Verloren