Stoelyoga: kleine bewegingen, maar groot effect op uw gezondheid

08-03-2018

Spanning is gezond, maar een teveel aan spanning kan stress veroorzaken. Langdurige stress heeft een negatief effect op uw gezondheid. Vooral bij ouderen zijn de gevolgen van aanhoudende stress ernstig. Dit komt door de lichamelijke en mentale veranderingen die u doormaakt als u ouder wordt. Zo kan aanhoudende stress het verouderingsproces versnellen.

 

Daarom heeft Omring de cursus Stoelyoga ontwikkeld. In deze cursus leert u op eenvoudige wijze ontspannen. Op 26 maart 2018 start de eerste cursus Stoelyoga in Hoorn.

 

Voordelen Stoelyoga

Stoelyoga is een combinatie van in-  en ontspanning. Zo maakt Stoelyoga uw spieren en gewrichten soepeler, bevordert het uw motoriek en concentratie en neemt Stoelyoga spanning weg. Het voordeel van Stoelyoga is dat dit door iedereen, altijd en overal gedaan kan worden. Stoelyoga is dan ook een laagdrempelige vorm van yoga waarbij u geen yogamat nodig heeft. U kunt dit vanuit uw stoel doen. Al zijn de bewegingen klein, de positieve effecten zijn groot. Dat is de kracht van Stoelyoga.

 

Datum en locatie

Omring organiseert op 26 maart een cursus Stoelyoga in Hoorn, Nieuwe Steen 36.

De cursus bestaat uit acht yogasessies van één uur.

De kosten van de cursus bedragen € 85,-- voor Omringpashouders

en € 95,-- zonder Omringpas.

U kunt zich tot uiterlijk 19 maart aanmelden via

www.omringpas.nl (http://www.omringpas.nl)

of via 088-206 79 99.

Omring logo Omring logo