PvdA-Hoorn roept met ‘Happy’ Flashmob op om te stemmen

15-03-2018

De PvdA-Hoorn organiseert op 17 maart samen met Global Dance Centre Hoorn een ‘Happy’ Flashmob. De PvdA-Hoorn vraagt daarmee samen met de dansleerlingen aandacht voor de gemeenteraadsverkiezingen. Onder het mom ‘ga stemmen’ wordt het winkelend publiek op drie plaatsen in Hoorn verrast met een Flashmob.

 

Invloed

De PvdA-Hoorn hecht grote waarde aan het stemrecht en wil graag laten zien hoe groot en belangrijk de invloed van de bewoners van Hoorn is op het dagelijks lokaal bestuur. Alle bewoners van deze stad hebben een stem in de toekomst van deze mooie stad. We horen er allemaal bij en hebben allemaal even veel invloed. De toekomst is van ons allemaal.

 

Verschil

De PvdA-Hoorn wil via deze actie graag een cadeautje aan de bewoners van Hoorn geven. Waarom? Omdat dans en muziek enorm verbinden en daarmee onze gezamenlijke toekomst uitbeelden. En dat is nu precies ook waar de PvdA zich hard voor maakt en … ok … we zullen zien of de danskwaliteiten van de PvdA-kandidaten indruk zullen maken. Onze belangrijkste boodschap is: ga stemmen op 21 maart, een stem maakt echt verschil!

 

Waar en wanneer

Hoek Grote Noord / Nieuwsteeg: 14.00 uur  

Begin Grote Noord, voor Bakker Bart: 14.30 uur

Voor de Hema: 15.00 uur

 

Meer informatie:

Arnold Wegner, kandidaat raadslid PvdA-Hoorn

06-81020029

Hoorn&PvdA Hoorn&PvdA