Zaterdag 17 maart lijsttrekkersdebatten bij Radio Bontekoe

16-03-2018

In de reeks van lijsttrekkersdebatten bij Radio Bontekoe, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018, is het zaterdag 17 maart van 10 tot 11 uur de beurt aan Robert Vinkenborg (HOP) en Judith de Jong (PvdA).

Een uur later zal het laatste debat voor de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden van 12 tot 13 uur tussen Marjon van der Ven (VVD) en Samir Bashara (GroenLinks).

De debatten vinden plaats in het Claes Joest Huys, Grote Oost 58, behorend bij de Oosterkerk, de huiskamer van Hoorn. Publiek is van harte welkom.

Gespreksleiders zijn Johan van der Tuin en Edo van Eekeres. Techniek Peter Kaarls. Muzikale omlijsting zangeres Lizz.   

De debatten worden live uitgezonden op Radio Bontekoe. Na uitzending zullen deze en ook eerder gehouden debatten, t/m 21 maart terug te luisteren zijn op Radio Bontekoe’s uitzending gemist. 

Radio Bontekoe zal ook aanwezig zijn op woensdag 21 maart in de Parkschouwburg bij ‘De Nacht van de Verkiezingen’. De live uitzending begint woensdagavond om 20 uur.

Radio Bontekoe is te ontvangen op AM (middengolf) 828 kHz en via internet www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl) of app tunein radio voor iOS, Android en Windows.

Hoorn kiest Hoorn kiest