D66 benoemt nachtburgemeester Hoorn na openbare verkiezing

18-03-2018

Op de Roode Steen in Hoorn heeft de plaatselijke D66 vandaag de eerste nachtburgemeester van Hoorn officieus ingehuldigd. De hoed en ketting die bij de functie horen, werden door kandidaat raadslid Niek Heijne uitgereikt aan Tommy Huijser. Huijser mag zich dus  de eerste nachtburgemeester van Hoorn noemen.

Tommy werd na een openbare verkiezing op facebook met ruime meerderheid gekozen uit tientallen kandidaten. Hij heeft al zo zijn ideeën voor Hoorn: ”Ik hoop dat we met zijn allen stappen kunnen gaan zetten, dat we Hoorn weer bruisend gaan maken en dat iedereen het naar zijn zin krijgt”.

D66 prijst zich gelukkig met deze Nachtburgemeester 

Niek Heijne vertelt waarom Tommy in zijn ogen een uitstekende nachtburgemeester gaat worden. ”Tommy is al een bekend gezicht in het Hoornse uitgaansleven, maar daarnaast heeft hij ook oprechte en nieuwe ideeën over wat beter kan. Het was een openbare verkiezing maar wat D66 betreft prijzen we ons stiekem enorm gelukkig met de uitslag”, aldus Heijne.

Het is de bedoeling dat Tommy actief betrokken raakt bij de Hoornse raad wanneer er een horeca onderwerp op de rol staat. Verder zal hij korte lijntjes met de ’echte’ Hoornse burgemeester houden. D66 is benaderd door andere organisaties om de verkiezing tot Nachtburgemeester van Hoorn te adopteren en jaarlijks te organiseren.

De kandidaten konden zich aanmelden via www.nachtburgemeesterhoorn.nl (http://www.nachtburgemeesterhoorn.nl).

Foto: Tommy Huijser, de zojuist benoemde Nachtburgemeester van Hoorn, wordt gefeliciteerd door D66 kandidaat raadslid Niek Heijne. 

D66 Nachtburgemeester 1 D66 Nachtburgemeester 1
D66 Nachtburgemeester 2 D66 Nachtburgemeester 2

Reacties
Reactie: (Gerry Blokdijk)
19-3-2018, 15:59
De eerste gekozen (nacht)burgemeester van Hoorn. Tommy gefeliciteerd en maak er een mooie zomer van.