Stichting Netwerk, wijkcentrum Kersenboogerd zoekt vrijwilligers

19-03-2018

Stichting Netwerk, wijkcentrum Kersenboogerd zoekt vrijwilligers  voor: Begeleiding van de cursus Kleding in een nieuw jasje.

Hoe kan je een gekregen of 2de hands kledingstuk “omtoveren” tot een verrassend eigen kledingstuk. Voor deze cursus zijn we opzoek naar een begeleider. Van de vrijwilliger verwachten wij dat je de deelnemers de basistechnieken van het naaien leert en de deelnemer tips en trucs kan geven hoe een kledingstuk veranderd kan worden. De cursus is op maandag van 9.00 - 11.30 uur in wijkcentrum kersenboogerd.

Handige mensen voor het Repair café

In de Kersenboogerd willen wij starten met een Repair café. Hiervoor zoeken wij handige mensen die een keer per week zich willen inzetten. Wat doe je met speelgoed dat het niet meer doet? Of met een cd-speler die niet meer open wil? Of met een trui waar een gat in zit?  Hierdoor vermindert de afvalberg, het verspillen van grondstoffen en je bespaart doordat nieuw aanschaffen niet nodig is.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met Loes Meester, wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1, 0229- 219966, email: l.meester@netwerkhoorn.nl (mailto:l.meester@netwerkhoorn.nl)

Netwerk Netwerk