Ontmoetingsbijeenkomst Ouders van een overleden kind

29-03-2018

Op 12 april a.s. (van 19.30 tot 21.30 uur) vindt er bij Inloophuis Pisa in Hoorn een bijeenkomst plaats voor ouders van een overleden kind. Deze avond biedt Inloophuis Pisa gelegenheid om andere ouders, stiefouders, schoonouders en grootouders te ontmoeten die een kind aan kanker hebben verloren en iets van al deze vragen en ervaringen met elkaar willen delen.

 

De onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn legio en variëren van de ervaringen met de behandelingen aan kanker in het ziekenhuis, de machteloosheid die je als ouder ervaart als je je kind ziet lijden en hier niets aan kunt doen en uiteindelijk je kind moet loslaten. Maar ook hoe je hierover met je eventuele partner communiceert en met eventuele andere kinderen en kleinkinderen. Hoe ga je om met je kwetsbaarheid en het gevoel dat de zon nooit meer zal schijnen. Waar loop je allemaal tegen aan in je omgeving, hoe ga je weer verder, waar en bij wie vind je troost ?

 

Zomaar een aantal vragen van de vele waar ouders van een overleden kind mee leven en een antwoord op moet zien te vinden.

 

De bijeenkomst wordt begeleid door Wiek Luza, coördinator/begeleider en Marijke Krumoerman, gastvrouw én ervaringsdeskundige.

Aanmelden kan via administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl).

 

Inloophuis Pisa is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland die met kanker zijn geconfronteerd en is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn. Meer weten over Inloophuis Pisa?

Kijk dan eens op www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl)

of www.facebook.com/inloophuispisa/ (http://www.facebook.com/inloophuispisa/)

Wiek Luza, - Marijke Krumoerman Wiek Luza, - Marijke Krumoerman
pisa gebpuw pisa gebpuw
Inloophuis Pisa Inloophuis Pisa