Programma Manifesto

03-04-2018

Evil Empire Orchestra + Martha Jane & the Talisman

Zaterdag 14 april
Het Belgische Evil Empire Orchestra brengt een ontaarde cross-over van psychedelica, souljazz en garagefunk.

De componenten? De ongetemde, rauwe soulzang en het mystieke vuur van frontvrouw Kimberly Dhondt en de verpulverende stootkracht en goddeloze grooves van haar zevenkoppige band.

De stem van Dhondt (in een parallel bestaan ook één van de stemmen bij Hooverphonic) houdt het midden tussen Beth Gibbons en Janis Joplin.  Dit achtkoppige orkest neemt krachtig een eigen plaats in de muziek in waar dirty soul en psychedelica elkaar ontmoeten.
Martha Jane & the Talisman brengen  een alternatieve mix van blues, grunge en country. Muzikaal is de band enerzijds geïnspireerd door The Black Keys, Tom Waits, Jack White, PJ Harvey en Nirvana en anderzijds door Lee Dorsey, Otis Redding, Nina Simone en Ike &Tina Turner.
Wij beloven je één van de opwindendste liveoptredens dit jaar in Hoorn! Kom genieten van deze prachtige bands!

Zaterdag 14 april 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-2.00 uur
Entree: 10 (ex fee) v.v.k / 12,50 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)
 

10 jaar Jan Gitaar
     

Zondag 15 april
Gitaarleraar Jan Schneider woont en werkt 10 jaar in Hoorn en geeft daarom een feestje: een festival voor bands waar leerlingen en oud-leerlingen van hem in spelen. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Zaal open om 13:00 uur!

Plug & Play (Covers),  Joey Vriend ( Singer-songwriter, eigen werk), Liquid Blue (Stevige rockcovers), Springsteen & Wij (Songs van Bruce Springsteen voorzien van Nederlandse teksten), The Gear (Covers), Breakout (Rock).

Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 13:00-18.00 uur
Entree: gratis
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Manifesto logo Manifesto logo
Evilempire Evilempire