Westend Junior gaat naar Schouwburg Het Park

Een spannende nieuwe fase

Een plek waar kinderen hun liefde voor theater kunnen ontdekken én laten groeien: dat was de droom van de oprichters van Westend Junior. Nu, drie producties later, neemt die droom nog grootsere vormen aan.

 

Westend Junior gaat naar Schouwburg Het Park. Met een wel héél bijzondere voorstelling… Een musical over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn: Peter Pan, het echte verhaal! Westend Junior heeft altijd gestaan voor het kweken van talent en het versterken van Westend als vereniging, maar wil bovenal jonge spelers een professioneel podium bieden. Deze gloednieuwe productie in de mooiste schouwburg van Hoorn is daarom een ontzettend spannende nieuwe fase. Ook voor de jeugdige spelers.

 

Uit de kinderschoenen

De enthousiaste groep van 9 t/m 15 jaar speelde eerst Kruistocht, Annie Jr en Aladdin Jr in het Wijkcentrum de Huesmolen. Voor veel van hen is spelen in een ‘echte schouwburg’ een droom die uitkomt. De volwassenen van Westend treden al jaren op in Schouwburg Het Park. Met Peter Pan, het echte verhaal, stapt Westend Junior ook officieel uit de kinderschoenen. De junioren brengen deze bijzondere musical op de planken onder leiding van regisseur Ineke de Geus, muzikaal leider Rik Adema en choreografe Marleen Schrandt.

 

Het verhaal

Waarom zou je in je bed blijven liggen als je ook avonturen kunt beleven? Samen met elfje Tinkerbel vliegt Peter Pan de kamer van de Darling’s binnen en neemt Wendy, John en Michael mee op avontuur: naar Nimmerland. Daar ontmoeten ze de Verloren Jongens en staan ze oog in oog met wrede piraten, bloeddorstige zeemeerminnen en heldhaftige indianen. Nimmerland blijkt gehuld in gruwelijke schoonheid. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in de wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat.

 

Peter Pan, het echte verhaal door Westend Junior.

Op zaterdag 26 mei (19.15 uur) en 27 mei (14.00 uur) in schouwburg Het Park in Hoorn. 
Kaarten: € 14,95 via www.westendhoorn.nl/kaartverkoop/ (http://www.westendhoorn.nl/kaartverkoop/)

image1 image1
17_677376 A3 poster fc_C 17_677376 A3 poster fc_C
Abovo Media logo Abovo Media logo
het park hoorn-logo het park hoorn-logo