Stoomtrams met Tulpengarantie

17-04-2018

Het is zover! De Museumstoomtram komt op kleur. Bello neemt zijn bezoekers mee op reis naar de tulpenvelden langs het spoor tussen Hoorn en Medemblik. Nu de vele honderden kleurrijke bloemen in bloei komen geeft de Museumstoomtram een Tulpengarantie af.

 

Bello-Tulpen

De tulpengarantie begint al op het Tramstation in Hoorn. Hier is een bloeiend bollenveld aangelegd vol speciale Bello-Tulpen. Tussen Wognum en Twisk rijdt de stoomtram vele kilometers langs de kleurrijke bollenvelden.

 

De Tijdreis langs de Westfriese tulpen is tot ver buiten de landsgrenzen een begrip. Met name toeristen uit de verre Aziatische landen beleven ‘Nederland in kleur’ vanuit de stoomtrams. Sommige reserveringen dateren al van twee jaar geleden. Ook dit jaar worden extra stoomtramritten georganiseerd om alle liefhebbers van de kleurenpracht te kunnen laten genieten.

 

Spannendste Tijdreis

De stoomtram en de aansluitende bootdienst tussen Enkhuizen en Medemblik rijden en varen dagelijks, Onderweg kunnen de jongste bezoekers het kolenvuur van Bello en nog veel meer ontdekken tijdens de speurtocht stoomsafari. Vanaf 28 april (meivakantie) wordt een verder uitgebreide dienstregeling gereden.

 

Voor reisplanner en e-tickets, zie: www.stoomtram.nl (http://www.stoomtram.nl)

De locaties met tulpen langs het spoor zijn hier bovendien te vinden.

Bello door de tulpenvelden Foto Gerda Holla - naamsvermelding verplicht vrij van rechten v.3000p Bello door de tulpenvelden Foto Gerda Holla - naamsvermelding verplicht vrij van rechten v.3000p
Museum stoomtram Museum stoomtram