Poppodium Manifesto

17-04-2018

STARS THAT SPEAK – A TRIBUTE TO WILLY DEVILLE

 

Zaterdag 28 april
Willy DeVille leeft voort in zijn muziek. Na zijn overlijden in 2009 is de populariteit van zijn muziek nog altijd immens. Van de vroege jaren ’70 tot heden zijn de teksten en muziek een bron van inspiratie voor velen.

 

Jimmy Sterman, bekend van o.a. band Jimmy’s Gang, maakte op aanraden van muzikale vrienden een selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy DeVille. Dit resulteerde in het ‘Stars That Speak’ project een prachtig eerbetoon dat hij samen met zijn band en crew op de planken zet.
Stars That Speak duurt ongeveer twee uur en wordt omlijst met beelden en een mooie lichtshow.

 

Zaterdag 28 april 2018
Waar:      Manifesto, Hoorn
Tijd:       21:00-2.00 uur
Entree:   € 15,-- (ex fee) v.v.k / € 18,-- deur
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl
 

HSG met ELSA BEKMAN en TWIN BANDIT (CAN)     
Zondag 29 april
In samenwerking met Het Hoorns Songwriters Gilde presenteert Manifesto een middagconcert met zitplaatsen en optreden van: Twin Bandit (can) en Elsa Bekman.
”Hannah Walker and Jamie Elliott’s vormen Twin Bandit. Dit Canadese duo brengt een mix van folk en country en worden geprezen voor hun harmonieuze samenzang.

 

Elsa Bekman

Met haar sprookjesachtige klanken en confronterende teksten waant Elsa Bekman zich in een escapistische wereld. Ooit omschreven als de melodieën die je hoort in je dromen wanneer je in slaap valt tijdens een Franse film, ligt bij haar muziek de nadruk op het najagen van een romantische kijk op de realiteit.

 

Sinds 2011 wordt zij in klank en compositie verrijkt door het vioolspel van de klassiek geschoolde Jade Welling. Samen nemen zij je mee in een droom die je wakker kunt ervaren.

 

Als support zal Ariadne Baank een optreden verzorgen namens het HSG.


Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd:  14:30-18.00 uur
Entree:  € 8,-- (ex fee) v.v.k. / € 10,-- deur
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)  

JIMMY STERMAN JIMMY STERMAN
elsa elsa
Twin Bandit Twin Bandit
Manifesto logo Manifesto logo