Themabijeenkomst kanker en werk bij Inloophuis Pisa

18-04-2018

Inloophuis Pisa organiseert op 22 mei a.s. van 19.00 tot 21.00 uur een themabijeenkomst over Kanker en Werk.

 

Doel van deze bijeenkomst is om inzicht te krijgen in het re-integratieproces en hoe je daarin de verantwoording neemt en de regie houdt. De begeleiding is in handen van Marja van der Werff, arbeids- én ervaringsdeskundige. Zij zal de aanwezigen deze avond meenemen in het onderwerp Kanker en Werk. Belangrijke insteek is dat geconfronteerd worden met kanker uiterst heftig is en re-integreren simpelweg hartstikke “hard werken”. De handvatten die Marja van der Werff de aanwezigen deze aanreikt zullen daar zeker bij helpen!

 

Thema’s die op deze avond aan de orde komen zijn:

* Wat wordt er van je verwacht vanuit de Wet verbetering Poortwachter?

* Hoe kan ik mijn re-integratie vormgeven, en wat heb ik daarvoor nodig?

* Hoe communiceer ik met verschillende partijen, casemanager, bedrijfsarts en direct leidinggevende, wat vertel ik hen wel en wat niet?

* Wat gebeurt er als ik niet meer kan werken?

Kortom een zeer boeiende, nuttige én belangrijke avond voor hen die in een dergelijke situatie verkeren of er binnenkort in terecht zullen komen. Maar zeker ook voor partners/naasten!

 

Wil je aanwezig zijn bij deze themabijeenkomst? Meld je dan aan via: administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl)

of tijdens kantooruren via 0229-758531.

Je bent van harte welkom!

 

Inloophuis Pisa, gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn, is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland die met kanker zijn geconfronteerd. Meer weten? www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl)

en/of https://www.facebook.com/inloophuispisa/ (https://www.facebook.com/inloophuispisa/)

Pisa voorzijde Pisa voorzijde
Inloophuis Pisa Inloophuis Pisa
Marja v.d. Werff Marja v.d. Werff