Feestelijke opening nieuwe Aldi-vestiging in De Grote Beer

10-05-2018

Op woensdag 9 mei stond ’s morgens vroeg de passage al helemaal vol met klanten voor de feestelijke opening van de nieuwe Aldi-vestiging in De Grote Beer.

 

Filiaalleidster Samantha van Geelen opende samen met Ton Vlaar, eigenaar van het winkelcentrum, officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

 

Eigenaar Ton Vlaar zei erg vereerd te zijn met de komst van Aldi in het winkelcentrum. Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van tablets tot hogedrukreinigers tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd uitgereikt aan mevrouw Truus Blank uit Hoorn. “Ik ben heel blij met de nieuwe Aldi zo dicht bij huis. De mooie winkel is een verrijking van de buurt. Fijn dat alle producten nu te verkrijgen zijn bij de Aldi”, aldus een enthousiaste prijswinnares.

opening Aldi Hoorn 9 mei opening Aldi Hoorn 9 mei
prijswinnares Aldi Hoorn 9 mei prijswinnares Aldi Hoorn 9 mei