Resultaten voetbalclubs Hoorn en de regio zondag 3 juni

03-06-2018

Elke zondag kunt u op Radio Bontekoe luisteren naar ‘Sport op zondag’ met studiopresentator Wally Ooms en Jacqueline Groen die de techniek verzorgt en de muziekkeuze voor haar rekening neemt. Cees Valentijn, Arie Deijkers, Jacob Beerepoot en Joop van der Sluijs zijn actief als verslaggevers op de velden van clubs in Hoorn en de regio. Zij doen live in de uitzending verslag van het verloop van de wedstrijden

Quick ‘20 - Hollandia 2 - 1

Bij de thuiswedstrijd van Hollandia tegen Quick ‘20 wisten de Hollandianen niet verder te komen dan 1-1. Bij de uitwedstrijd in Oldenzaal lukte het de Hollandianen weer niet om de wedstrijd winnend af te sluiten. Al in de 4e minuut opende Quick ‘20 de score. In de tweede helft kreeg Hollandia nog hoop op een goed resultaat doordat de score gelijk werd getrokken. Maar in de 72e minuut kwam Quick ‘20 wederom op voorsprong om die vervolgens niet meer uit handen te geven. Hollandia heeft met dit resultaat geen zicht meer op promotie.

Hauwert ‘65 - HSV Sport 4 - 2

Om in de derde klasse te kunnen blijven spelen diende Hauwert ‘65 in z’n thuiswedstrijd HSV Sport van zich af te schudden, hetgeen ook is gelukt. Jeroen Houtsma opende de score, waarna 5 minuten later HSV Sport de stand weer gelijk wist te trekken. In de 40e minuut zorgde Sander Laan dat Hauwert weer op voorsprong kwam, doch dat werd binnen een minuut weer tenietgedaan, zodat de ruststand 2-2 was. In de tweede helft slaagde de thuisclub erin om nog tweemaal tot scoren te komen. Niels Korrel tekende daarbij voor de eindstand 4-2. Volgende week speelt Hauwert ‘65 wederom thuis. Ditmaal tegen De Valken.

WSV 1930 - Always Forward 3 - 2

Always Forward is er niet in geslaagd  om de wedstrijd tegen WSV 1930 in Wormer winnend af te sluiten. Integendeel, er werd met 3-2 verloren. Aanvankelijk kwam Always Forward door Bas Wessels nog op voorsprong, maar in de eerste helft trok WSV ’30 de stand weer gelijk. Na rust liep de ploeg uit Wormer verder uit naar 3-1 en bepaalde Cemil Zaal van Always Forward de eindstand op 3-2.

Spartanen - Soest SO 3 - 0

Spartanen liet er vanaf de eerste minuut geen twijfel over bestaan dat men voornemens was om de wedstrijd tegen Soest winnend af te sluiten. Soest moest het in deze match stellen zonder spelbepaler Maarten Jan Belt, die het volgende seizoen ook hogerop gaat voetbalen. In de 11e minuut werd het eerste doelpunt gescoord door Timo Bedorf, waarna in de 35e minuut Davy Stam na een prima voorzet van Niels Anema de score op wist te voeren.

In de tweede helft voerde Soest de druk op, maar de uitstekend keepende Jorn Ebbelaar bleek onpasseerbaar en verrichtte enkele schitterende reddingen.

Halverwege de tweede helft was het wederom Niels Anema die het net wist te vinden, waarmee de eindstand kwam op een zeer verdiende 3-0. Voormalig Hollandiaspeler Nick Velzeboer speelde een sublieme wedstrijd, die onder leiding stond van de prima fluitende Jeroen Koenne.

Live uitzending van´Sport op zondag´ elke zondag van 14.00 tot 17.00 uur op de radio AM 828 kHz en via internet www.radiobontekoe.nl of app tunein radio. Daarna nog een week te beluisteren op Radio Bontekoe´s uitzending gemist.