Nieuwe website Intermaris voor digitaal gemak

06-06-2018

Woningcorporatie neemt privacy huurders online serieus Met ruim 133.000 webbezoekers in 2017, wil Intermaris haar online bezoekers goed ondersteunen bij het vinden van informatie over huren en het zoeken naar een woning.

 

Intermaris heeft daarom sinds 24 mei 2018 een vernieuwde website. De website heeft een nieuwe uitstraling gekregen en is gebruiksvriendelijk ingericht voor zowel een smartphone als een desktop.

 

Privacy belangrijk

Intermaris neemt privacy van haar huurders serieus en hanteert een strikt privacybeleid. Als personen een woning willen huren of kopen, verwerkt Intermaris persoonsgegevens. Ook online worden gegevens verwerkt. Intermaris wil daar nu en in de toekomst zorgvuldig mee omgaan. De website www.intermaris.nl voldoet dan ook aan de standaarden vanuit de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg).

 

Thuis geregeld!

Via Mijn Intermaris kunnen huurders online eenvoudig hun huurzaken regelen, zelf een reparatieafspraak inplannen en contactgegevens wijzigen. Openstaande (huur)bedragen zijn zichtbaar en huurders kunnen veilig via iDEAL betalen. Intermaris verhuurt, verkoopt en beheert woningen in de regio’s West-Friesland en Waterland. De woningcorporatie zorgt als volkshuisvester dat er voldoende betaalbare woningen zijn voor mensen met een laag inkomen.

Intermaris logo Intermaris logo