Gratis kinderboek in ruil voor oude boor bij lokale bouwmarkt

14-06-2018

Schrijfster Naomi Tieman heeft de Wecycle-inlevercampagne bij bouwmarkten afgetrapt door kinderen voor te lezen uit een kinderboek dat zij speciaal hiervoor schreef. In de bibliotheek Wassenaar luisterden kinderen naar een gedeelte uit het boek “Een hele klus!”. Via dit spannende leesavontuur leren kinderen (en hun ouders) op spelende wijze over klussen, samenwerking en recycling. Wecycle, die de inzameling regelt van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, verspreid 90.000 gratis kinderboeken tijdens deze campagne.

Steeds meer mensen weten de Wecycle-inleverbakken in de bouwmarkt te vinden. Hier zijn heel makkelijk oude kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen (e-waste) in te leveren voor recycling. Bij veel bouwmarkten levert e-waste ook nog iets extra’s op! Snelle inleveraars ontvangen gratis een spannend kinder(voorlees)boek, dat speciaal voor deze campagne is geschreven en niet te koop is in de winkel.

Wecycle verspreidt de kinderboeken via deze deelnemende bouwmarkten: Carpentier, DHZ Tempel en Bouwhof, Enorm, Formido, Gamma, Hornbach, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis. Op=Op.

 

Foto’s: Kinderen luisteren ademloos naar Naomi Tieman die voorleest uit het kinderboek dat zij speciaal schreef voor de Wecycle-inlevercampagne bij bouwmarkten. Daarna signeerde zij het boek voor alle kinderen.

Wecycle_bouwmarkcampagne_1 Wecycle_bouwmarkcampagne_1
Wecycle_bouwmarktcampagne_2 Wecycle_bouwmarktcampagne_2
wecycle logo wecycle logo