Uw eigen Loft, een werkplek in het hart van de Kersenboogerd

15-06-2018

Met trost en dankzij onze partners ME-2 architecten bna, Reno Projecten, Helder-3D en Hoffstad Bedrijfsmakelaardij OG presenteren we u graag het nieuwe project Loft Hoorn. Uw eigen Loft, een werkplek in het hart van de wijk de Kersenboogerd. Loft Hoorn is geschikt voor bedrijven in de maatschappelijke dienstverlening.

 

Loft Hoorn is ontworpen door Me-2 Architecten uit Medemblik. Brian Bleeker van Helder 3D heeft de beelden gemaakt die u een realistische indruk geven van het eindresultaat. Reno Projecten uit Alkmaar een ervaren speler en betrokken bij talloze projecten in Noord-Holland zal de bouw op zich nemen. De verkoopbegeleiding wordt verzorgd door Aad de Heus van HOFFSTAD Bedrijfsmakelaardij.

 

Het gebouw

Het gebouw heeft een heeft een bruto vloeroppervlakte van 180 m2. Het heeft een minimalistische industriële uitstraling en is opgebouwd uit staal, glas en hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Minder is meer. Het concept gaat uit van eenvoud en multifunctionaliteit. Het biedt een optimaal comfort en een ruimtelijk gevoel. Draagmuren ontbreken, dus binnenwanden kunnen verplaatst of weggehaald worden. Het gebouw is daarom levensloopbestendig.

 

Locatie

De kavel is gesitueerd in het hart van de wijk de Kersenboogerd in Hoorn nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. De kavelgrote is 595 m2. Er Is voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein.

 

Bestemming

De bestemming is maatschappelijk: sociaal cultureel, sociaal medisch, openbare dienstverlening, religieuze doeleinden, onderwijsdoeleinden, kinderopvang, doeleinden van sport en recreatie, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen.

 

Het gebouw beschikt over een welkomstruimte, receptie en kantine. Ook zijn er in de welkomstruimte gemeenschappelijke toiletten. Aanpassingen aan het ontwerp of andere wensen voor het uitoefenen van uw werkzaamheden zijn in overleg te realiseren.  

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aad de Heus van HOFFSTAD Bedrijfsmakelaars OG. Aad de Heus is bereikbaar op telefoonnummer: 0229-213541.

cam03-fisheye-20180516-001-1 cam03-fisheye-20180516-001-1

Reacties
Reactie: (E. Pruis)
21-6-2018, 10:13
Belachelijk dat elk open stukje hoe klein ook, moet worden bebouwd volgens de gril het bestuur van Hoorn.