Roode Steen decor voor beachvolleybaltoernooi

20-06-2018

In het weekend van vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli wordt voor de 11de maal het Beachvolleybaltoernooi Hoorn georganiseerd.

 

De sportieve strijd speelt zich af op het meest markante plein van Hoorn: de Roode Steen, 132 teams nemen deel aan dit zomerse spektakel.

 
Op het plein komen drie beachvolleybalvelden te liggen. Alle velden worden voorzien van een professionele netinstallatie en belijning. Rondom het beeld van Jan Pieterszoon Coen wordt een  dikke zandlaag aangelegd. ”Het is uniek om al dat zand op de Roode Steen te zien liggen. Daaromheen genieten de bezoekers vanaf het terras van het spektakel.

 

Die combinatie - volle terrassen en de Beach volleyballers die hun uiterste best doen - zorgt voor een unieke sfeer.” ”Het Beachvolleybaltoernooi Hoorn behoort tot één van de grootste stedelijke beachvolleybaltoernooien. 

Programma Beachvolleybal Hoorn:

 

Vrijdagmiddag 29 juni om 13.00 uur start het evenement met de scholierenteams van het voortgezet onderwijs. Vanaf 17.00 uur gaan de bedrijventeams met elkaar de strijd aan.

De zaterdag 30 juni vanaf 09.00 uur staat in het teken van dames- en herenteams die 2 tegen 2 spelen. ”Met bezetting van 48 teams is weer spectaculair beachvolleybal gewaarborgd. Om 21.30 uur staan de finalewedstrijden Heren Hoog gepland.

 

Op de zondag ochtend 1 juli laten de jeugdteams (2 tegen 2,) zien dat het beachvolleybal onder de jeugd populair is. Het niveau van de jeugd gaat ieder jaar met sprongen omhoog. De jeugd van Wham Wham en NIVO trainen op de velden in Blokker.

Vanaf 12.00 uur gaan de recreanten- en de Horeca teams van start.

Rondom 18.00 uur worden de prijzen voor de finalisten uitgereikt.

 

Beachvolleybal is niet alleen een prachtige sport om aan deel te nemen, voor het publiek is het een happening om naar te kijken. Het enthousiasme en plezier waarmee de teams aan deze sport deelnemen is geweldig. Het fanatisme van de dames- en herenteams die 2:2 spelen zorgt voor spectaculaire beelden!”

 

Plezier, gezelligheid, een zonnige- en tropische sfeer zijn de ingrediënten voor een succesvol evenement. Kom dus naar de Roode Steen in Hoorn om van het Beachvolleybal te genieten.

 

Het Beachvolleybaltoernooi Hoorn is mede mogelijk door de sponsoring van:

Ik hou van Hoorn,

Ooms Construction bv, Schot Infra, GP Groot, KWS Infra, Schadenberg, BAM Infra,

aanhangerland Koos Bakker, Boels Rental.

Restaurant Sweetdreams, Stads café De Klinker, Restaurant D’Oude Waegh, Grand Café Winston, Restaurant Duvels, Restaurant Ridderikhoff, Café The 80’s, Café Vièra. Café FET, Wijn & Spijshuis Vinck.

 

De organisatie wordt verzorgd door Fun2sport in samenwerking met WhamWham.

Meer informatie: www.fun2sport.com (http://www.fun2sport.com)

 

Bron: Gemeente Hoorn

Foto jeugd beachvolleybal 2017 Foto jeugd beachvolleybal 2017
Beachvolleybal Roode Steen Hoorn Beachvolleybal Roode Steen Hoorn
Ik hou van Hoorn_Logo Ik hou van Hoorn_Logo
Beach volleybal logo Beach volleybal logo