Reünie Kèèk op Hoorns verleden

20-06-2018

Zondag 1 juli a.s. wordt het in Hoorn een dag die ons weer even terug brengt in de tijd. Een dag van herinneringen. In Hoorn Noord en het Venenlaankwartier is er deze dag het evenement ”Wijkkijk”, en in Sportcafé De Opgang (Zwaag) vindt in navolging van de eerste reünie 5 jaar geleden weer een reünie van ”Kèèk op Hoorns verleden” plaats.

Naast het bekijken van foto’s van het mooie oude Hoorn is er ook een heerlijk live optreden van een bekende Hoornse artiest. Er wordt van alles aan gedaan om er een gezellige middag/avond van te maken.

Velen hebben zich inmiddels via de Facebookpagina Reünie van Kèèk op Hoorns verleden (https://www.facebook.com/groups/ArchiefKijkopHoornsverleden/?fref=nf) al aangemeld. Mensen die in Hoorn zijn geboren en getogen, of hebben gewoond en mensen die er nu nog steeds wonen vinden elkaar weer op een dag als deze.

Aanmelden is niet verplicht en de toegang is gratis. Schroom niet en kom ook gezellig naar de reünie met oude bekenden op zondag 1 juli a.s. Aanvang 14.00 - 18.00 uur bij Sportcafe De Opgang Akkerwinde 43 in Zwaag

Wij hopen u daar te ontmoeten. Jacques Wester, Jose van der Maat, Peter Derix en Karin Klerks.

Hoorns verleden Hoorns verleden