The Goddess Project in Hoorn

24-06-2018

The Goddess Project is een film, gemaakt door twee vrouwen.  Ze reizen in een oude schoolbus door de Verenigde Staten en spreken met meer dan 100 vrouwen.
Deze gesprekken transformerden zij tot een film die je zeker zal raken!

 

De missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben.

 

“What are you going to do with the little space between the time you are born and die. How we show up, and how we use our time, our focus and our energy and our love makes all the difference”.

 

En daarom wordtThe Goddess Project nogmaals vertoond in Hoorn! Dit keer in principe buiten! We, Yvonne van Eijk en Danielle van Houwelingen, hebben er de perfecte plek voor gevonden en als iedereen een zwoel-zomerweer-dansje doet dan hebben we vast prachtig weer! En zo niet, dan is er een binnenlocatie achter de hand.

 

Waar:       Roodborstje 8, 1628 CT, Hoorn

Wanneer: 27 juli 2018

Inloop:    20:00 uur

Start:      20:30 uur begint de film te draaien, einde film 22:30 uur

Na afloop: vanaf 22:30 uur is er mogelijkheid te genieten van de fijne gesprekken die kunnen ontstaan met en door elkaar.

 

Ga naar:

www.liefdevollestart.nl/product/the-goddess-project-film-hoorn/ (http://www.liefdevollestart.nl/product/the-goddess-project-film-hoorn/)

Twee consumpties na de film zitten standaard bij de prijs in begrepen!

 

KOSTEN: € 15,- voor de film, koffie/thee en iets lekkers vooraf en 2 consumpties na afloop.

Meer consumpties zijn tegen laag tarief te bestellen en contant af te rekenen.

 

Wil je alleen de film kijken zonder consumpties? Neem dan contact op met Daniëlle via Danielle@liefdevollestart.nl (mailto:Danielle@liefdevollestart.nl).

Zij informeert je over de mogelijkheden.

 

Er is plek voor 50 mensen.

Goddessproject Goddessproject