“Lege batterijen? Lever ze in en WIN!”

04-07-2018

Door tien lege batterijen in te leveren, maakt u elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van € 25,-, twee reischeques van € 500,- en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-. Wilt u ook meedoen?

 

Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen.

 

Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl (http://www.legebatterijen.nl).

 

De volgende personen verdienden een pluim:

Mevrouw Wolterink uit Hoorn

Mevrouw Koomen uit Blokker

De heer Bobeldijk uit Zwaag

 

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding € 25,- waard is.

Stibat Stibat
batterijen batterijen