De Heen en Weer mag weer van stal

Ambitieus FC Volendam presenteert zich voor komend voetbalseizoen

FC Volendam heeft zich vandaag in het Kras Stadion gepresenteerd voor het aankomende seizoen. Met in de selectie heel veel spelers uit de eigen zeer succesvolle jeugdopleiding, waar Volendam terecht zeer trots op is. 

‘Het Andere Oranje’ gaat het dit seizoen doen met vrijwel hetzelfde budget als afgelopen seizoen, namelijk € 5 miljoen. Trainer Misha Salden vertelde dat de club de ambitie heeft om de nacompetitie te halen en zo hoog mogelijk te eindigen in de op 1 na hoogste voetbaldivisie van Nederland, om zo zicht te houden op promotie naar de Eredivisie. De meer dan fameuze ‘Heen En Weer’ mag wat Volendam betreft weer een triomftocht maken door het dorp.

Hoornse inbreng

Ook komend seizoen zullen er spelers uit de regio Hoorn tot de selectiegroep behoren. We hebben ze voor de gelegenheid samen op de foto kunnen nemen. Van links naar rechts zijn dat Kevin van Gasteren (afkomstig van Always Forward), Paul Kok (eerder spelend voor FC Oss, Telstar en AZ) die net als vorig seizoen uit zal komen voor Volendam, en Nick Doodeman uit Venhuizen.

Op bestuurlijk niveau zijn er verschillende wijzigingen. Ook Keje Molenaar, oud-speler van FC Volendam en Ajax, zal zich nadrukkelijker met de plaatselijke betaald voetbalorganisatie gaan bemoeien.

John Bont en Nick de Boer van het Volendamse filmproductiebedrijf Hot Shot tekenden bij deze gelegenheid een samenwerkingsovereenkomst met FC Volendam, waarvoor commercieel manager Martijn Molleman en pr en communicatieman Johan de Wit aanwezig waren.

Volendam is in alle opzichten klaar voor het nieuwe seizoen en staat te popelen om de bal weer te kunnen laten rollen.

HoornGids - Wally Ooms 

Volendam selectie 2018-2019 Volendam selectie 2018-2019
Volendam selectie Hoornse spelers Volendam selectie Hoornse spelers