Trotse tourguides gezocht in West-Friesland

12-07-2018

Events Holland is vanwege de groeiende vraag vanuit zakelijke gezelschappen en toeristengroepen op zoek naar enthousiastelingen die graag gids willen worden. Met name voor tours en activiteiten in de regio West-Friesland. Dit ter uitbreiding van het huidige gidsenteam.

 

Ook vragen we mensen zich aan te melden als er interesse is voor het rondleiden op de bus of op fiets, ook buiten de regio West-Friesland maar binnen Noord-Holland (incl. Amsterdam). Denk hierbij aan excursies naar bijvoorbeeld Broekerveiling, Alkmaar en Texel, maar ook richting Volendam en Zaanse Schans.

 

De groei van toeristen in West-Friesland is aan het toenemen. Vooral Duitse, Amerikaanse en Canadese toeristen weten West-Friesland steeds beter te vinden. Deze gezelschappen komen vanwege bijv. een meerdaags congres, maar ook bijv. vanuit een toeristische excursie per touringcar of riviercruise schip. Daarom zijn we dus vooral opzoek naar gidsen die de Duitse en Engelse taal beheersen.

 

De rondleidingen die wij voornamelijk voor onze klanten organiseren zijn: stadswandelingen, bustochten (halve dagen, hele dagen) en step – fietstochten. Lijkt het je leuk om onze zakelijke en toeristische gezelschappen iets van Nederland te laten zien? Ben jij gids of zou je graag gids willen worden en mensen willen rondleiden en je kennis overbrengen? En ben je bereid om hiervoor in de leer te gaan middels veel zelfstudie maar ook veel meelopen met bestaande gidsen?

 

Mail dan je gegevens door middel van een korte brief en CV naar

info@eventsholland.nl (mailto:info@eventsholland.nl).

 

Het gidswerk kan bij Events Holland zowel als ondernemer / ZZP-er worden gefactureerd, en als privépersoon worden gedeclareerd.

We zullen eind augustus een informatie bijeenkomst organiseren waarbij alle enthousiastelingen die zich hebben aangemeld, van harte welkom zijn. Deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend, maar geeft u wel een goed beeld van wat je van ons kan verwachten en wat wij verwachten van een gids die voor Events Holland werkt.

 

Events Holland Events Holland
hoorn events-logo hoorn events-logo