Jaarlijkse BBQ De Hoge Hop weer enorm festijn

18-07-2018

Afgelopen dinsdag 17 juli hielden we in de Hoge Hop weer onze jaarlijkse BBQ, mede dankzij de bijdrage van het ouderenfonds.

Medewerkers en vrijwilligers hebben afgelopen april geld ingezameld met een rommelmarkt (de opbrengst werd verdubbeld door het Premieplan via het Nationaal Ouderenfonds tot een maximum van € 2.000,-

Van het opgebrachte geld worden twee grote feesten gehouden een “Winterfair” en de “BBQ” die deze week plaats vond. Het weer was super, de sfeer was fantastisch en er werd met volle teugen genoten.

De Hoge Hop doet al een aantal jaren een beroep op het premieplan van het ouderenfonds een heel mooi initiatief om dit soort grote activiteiten te kunnen organiseren voor ons.

Over Premieplan van het Nationaal ouderenfonds

Het Premieplan is een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten.  Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Voor meer info: www.ouderenfonds.nl/premieplan (http://www.ouderenfonds.nl/premieplan)

De Hoge Hop BBQ De Hoge Hop BBQ
Omring Omring