Weekendhinder A7 door wegwerk Hoorn-Noord

21-07-2018

Verkeer op de A7 bij Hoorn-Noord moet dit weekend rekening houden met hinder. Zaterdag en zondag wordt het verkeer vanuit beide richtingen over één rijbaan geleid. Weggebruikers hebben daar per rijrichting een rijstrook ter beschikking. Maandagochtend voor de ochtendspits is de A7 weer helemaal open.

Doorgaand verkeer vanuit Amsterdam raden we aan via de A9 (route langs Alkmaar) naar het noorden te rijden. Omrijden via de A1/A27 (knooppunt Eemnes) kan ook, maar daar is het extra druk door wegwerk aan de A6. Lokaal verkeer van en naar Purmerend leiden we om via via Heerhugowaard(N244/N242). Verkeer vanuit West-Friesland/Enkhuizen richting Alkmaar adviseren we de route via Medemblik te gebruiken (N240).

A6 bij Almere ook dicht

Een grootschalige omleiding via Flevoland is dit weekend niet mogelijk omdat er ook gewerkt wordt aan de A6 bij Almere. Die snelweg is tot maandagochtend 05.00 uur afgesloten. Dat alternatief valt dus af. We adviseren het verkeer in Noord-Holland om voor vertrek de actuele verkeersinformatie te raadplegen en daar de reis eventueel op aan te passen.

Werk aan de weg Werk aan de weg