Samantha Steenwijk zingt op openingsfeest Kermis

Finaliste bij The Voice of Holland

Niemand minder dan Samantha Steenwijk zal zingen op het openingsfeest van de Hoornse Kermis. Op het mooiste feest van het jaar zingt de nieuwe koningin van het levenslied het oer-Hollandse repertoir waarop je gezellig kunt inhaken en meezingen! Het openingsspektakel vindt zaterdag 11 augustus plaats op het plein voor de Parkschouwburg aan de Westerdijk.

Samantha Steenwijk is tweede geworden tijdens de finale van The Voice Of Holland. Ze nam het in de finale op tegen Demi, Nienke en Jim. In de finale zong Samantha drie nummers waaronder ‘Eenzaam Zonder Jou’ als duet met Gerard Joling, haar auditie nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ en haar nieuwe single ‘Geef Je Weer Aan Mij’. Die single is een vertaling van Frank Sinatra’s ‘Let Me Try Again’. Megahits die ze tijdens de opening van de kermis zeker zal zingen.

Verder treedt de dancegroep Minh-Zone op en een waanzinnige mix van artiesten, maar de aandacht zal zeker ook uitgaan naar kermiswethouder Ben Tap, die in de voetsporen van zijn kermisvoorganger oud-wethouder Theo van Eijk treedt. Er volgt een voorstelrondje van alle nieuwe wethouders in Hoorn. Zij zullen gezamenlijk de Hoornse Kermis editie 2018 op ludieke wijze openen.

En misschien nog het mooiste van alles: je hoeft voor het openingsspektakel geen kaartje te kopen, het begint om 13 uur en is volledig gratis! 

Veel plezier op de kermis!

Bron: Kermis Hoorn

Samantha Steenwijk Samantha Steenwijk