Vrijwilligers gezocht

07-09-2018

Wijkcentrum Kersenboogerd biedt oppas aan, aan ouders die een cursus of activiteit volgen in wijkcentrum Kersenboogerd. Wij zijn op zoek naar een lieve oppas die van maandag tot donderdag van 9.00 – 11.30 uur kinderen kan opvangen in de leeftijd van 0 – 4 jaar.

 

Kunt u zich goed inleven, bent u pedagogische sterk, heeft u affiniteit met deze doelgroep, kunt u veiligheid en warmte bieden? Dan is dit wellicht iets voor u!
U ontvangt voor deze functie een vrijwilligersvergoeding.

 

Voor de ouder- en kindochtend zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de dinsdagochtend en voor de donderdagochtend van 9.30 – 11.30 uur. Dit is een ontmoetingsochtend voor (groot)ouders met kinderen van 0 – 4 jaar.

Tijdens deze ochtend kunnen (groot)ouders met hun (klein)kind terecht voor activiteiten met hun (klein)kind(eren), contacten met andere ouders, om ervaringen met elkaar te delen onder het genot van een kopje koffie/thee. Het is mogelijk om gezamenlijk te knutselen, buiten te spelen, liedjes te zingen, voor te lezen en nog veel meer!

 

Als vrijwilliger zorg je ervoor dat iedereen welkom is, dat de groep klaar staat en dat je samen met de ouders een gezellige invulling geeft aan de ochtend. Bent u communicatief sterk, behulpzaam en creatief? Dan is dit wellicht iets voor u!!

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten neemt u dan contact op met Hafsa Abdellaoui wijkcentrum Kersenboogerd, 0229-219966 of

h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl (mailto:h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl)

Wijkcentrum Kersenboogerd Wijkcentrum Kersenboogerd
Netwerk Netwerk