Groots SchrijfEvent in Park Schouwburg

13-09-2018

 

Zaterdag 29 september davert Schouwburg Het Park op zijn grondvesten en komen schrijvers en lezers uit heel Nederland naar het grootse SchrijfEvent BOEK10.

 

SchrijfEvent BOEK10

Tijdens het SchrijfEvent zijn er diverse sprekers uit het vakgebied. Zij nemen het publiek mee in een workshops of korte lezing. Want hoe zet je nu een fantastisch verhaal op papier? Waar haal jij je inspiratie vandaan? Of leer een Haiku schrijven. Het programma is zeer divers, met sprekers als: o.a. Kathy Mathys van de Schrijversacademie, Young Adult schrijfster Cecile Korevaar en Young Adult schrijver Buddy Tegenbosch. Cabaretier Rop Janze praat het programma aan elkaar en wie weet zet hij ook zijn poëzie jukebox aan!

 

Het SchrijfEvent geeft de bezoeker een flinke dosis inspiratie en eindigt met een spectaculaire boeklancering; tien auteurs van de Hoornse uitgever Godijn Publishing lanceren hun (debuut) boek in het theater.

Tevens is er in de schrijversfoyer een dokter in de zaal (schrijfdokter) en kun je Bookstagrammen.

Leun achterover in de pluchen theaterstoel, neem pen en papier mee, en dompel onder in de wereld van de schrijver. De schouwburg is goed bereikbaar vanaf de A7 met voldoende parkeergelegenheid.

 

Auteurs BOEK10

Tien auteurs bundelen de krachten en lanceren gelijktijdig hun boek. Tien auteurs, tien boeken, één lancering. Auteurs die elkaar vooraf niet kenden en door dit project het solistische pad als schrijver kunnen delen. De auteurs komen uit heel Nederland en zelfs eentje uit New York. Een van de deelnemers, Esmeralda van Belle, is inwoner van HOORN.

 

Drijvende factor

Elly Godijn, de drijvende factor, is een uitgever met een grote ambitie en schrijver in hart en nieren. Zij wijkt met dit bijzondere project van de gebaande wegen af. Het ultieme boek voor Godijn Publishing is een verhaal die je meeneemt naar een andere wereld, je raakt, niet meer loslaat en tussen de regels laat lezen.

 

Meer informatie

ER zijn nog tickets voor dit grootse SchrijfEvent.

Informatie over het SchrijfEvent: www.godijnpublishing.nl (http://www.godijnpublishing.nl)

of info@godijnpublishing.nl (mailto:info@godijnpublishing.nl)

Het Park gebouw Het Park gebouw