Open avond voor jongeren van 12 tot 18 jaar bij Inloophuis Pisa

18-09-2018

Op maandag 24 september 2018 vindt er, van 19.30 tot circa 21.30 uur, bij Inloophuis Pisa, een avond plaats voor jongeren van 12 tot 18 jaar die geconfronteerd zijn met kanker. Zelf of in hun naaste omgeving.

 

Bij Pisa bestaat er al jaren een speciale groep voor deze jongeren, Chill@Pisa, want kanker, je zult er maar mee te maken krijgen! Het zet je wereld op zijn kop! En ben je dan tussen de 12 en 18 jaar, dan zit je al in zo’n kwetsbare leeftijd en heb je het hard nodig om gevoelens te kunnen delen. Je eigen vrienden begrijpen niet waar je het over hebt. Maar leeftijdsgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt hebben aan een half woord genoeg.

Dat is waar het om gaat bij Chill@Pisa.nl (mailto:Chill@Pisa.nl): herkenning en erkenning. Je bent niet alleen!

 

 

Wellicht heb je zelf kanker, of een van jouw (groot)ouders, of ander belangrijk familielid of dierbare is ziek. Ook jongeren die iemand hebben verloren aan de gevolgen van kanker zijn van harte welkom.

 

Enkele jongeren die hier zelf mee te maken hebben (gehad) zullen deze avond iets over zichzelf, over het Inloophuis en de groep Chill@Pisa vertellen. Er is dan ook plaats voor informeel kennismaken, een drankje en een gezellige activiteit. Wil je een vriend of vriendin meenemen, doe dat gerust.

 

Als je moeder, vader of een andere volwassenen deze avond ook wil meekomen is dat ook OK, wij zullen tegelijkertijd een aparte activiteit voor volwassenen organiseren.

Het belangrijkste is dat jij een keertje geheel vrijblijvend een kijkje bij ons komt nemen. Waarom alleen doen als het samen kan? Jij of jullie zijn van harte welkom!

 

Informatie kortweg:

 

Maandag 24 september 2018 van 19.30 tot ca. 21.30 uur.

Villa Pisa, Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn.

Begeleiders voor de jongeren zijn Kim, Iris en Lianne; voor de volwassenen: Ruth Markvoort en Wiek Luza.

Aan deze open avond zijn geen kosten verbonden. Uiteraard stellen wij een vrijwillige bijdrage bijzonder op prijs!

Aanmelden is wel heel wenselijk. Dat kan via

administratie@inloophuispisa.nl (mailto:administratie@inloophuispisa.nl),

via de website www.inloophuispisa.nl (http://www.inloophuispisa.nl)

of telefonisch tijdens openingsuren 0229-75 85 31.

Pisa inloophuis1 Pisa inloophuis1
Jongerenavond bij Pisa Jongerenavond bij Pisa
Jongerenavond Pisa Jongerenavond Pisa