Op Roet nieuwste komt er aan…

20-09-2018

De kaartverkoop voor de nieuwste voorstelling van stichting Op Roet uit Hoorn is deze week van start gegaan. Friends to Be… heet de nieuwe productie waarin Oost en West en visa versa elkaar ontmoeten. Ofwel wat gebeurt er als een Arabier een Westerling tegenkomt. Twee acteurs uit verschillende culturen onderzoeken of zij vrienden kunnen worden. Wat moet er gedeeld worden om elkaar te verstaan. Om te leren. En hoeveel water doe je dan bij de (alcoholvrije) wijn? Te zien in grand café Turf aan de Gedempte Turfhaven. Alle info zie www.op-roet.nl (http://www.op-roet.nl)

 

Na de grote locatievoorstelling Ed van Hoorn heeft het artistieke team van Op Roet nu gekozen voor een intieme setting. Acteurs Nour Mardini en Gerard Venverloo gaan in Friends to Be… de zoektocht aan om te kijken of er vriendschap mogelijk is. Ondanks of dankzij alle verschillen die er zijn. Een voorstelling over het stellen van vragen waarvan je niet zeker weet of dat wel mag.

 

De voorstelling wordt meerdere keren gespeeld in grand café Turf, aan de Gedempte Turfhaven 19 in Hoorn, aanvang telkens om 20.30 uur. De entree is 12,50 incl. kopje thee of koffie. De première is op vrijdag 28 september, voor de overige data en reserveren bezoekt u de website www.op-roet.nl (http://www.op-roet.nl).

Op Roet_a Op Roet_a
Op Roet_b Op Roet_b