Uitnodiging in pop-up museum EXPOOST#2

21-09-2018

In het prachtig gerestaureerde rijksmonument Grote Oost 2-4 organiseren wij van september t/m november EXPOOST, een pop-up museum. De toegang is gratis en we zijn open van woensdag t/m zondag van 13.00 -17.00 uur.

Na EXPOOST#1 met de Canon Zilveren Camera Expositie is het nu tijd voor EXPOOST#2 met Hoornse professionele fotografen. EXPOOST#2 vindt plaats van 29 september t/m 28 oktober.

Voor de eerste keer worden de topstukken van zó veel Hoorns fotograferend talent bij elkaar gebracht. In clubverband doen Fotoclub Image Hoorn, Studio 133, Fotovrienden Westfriesland en Fotowerkgroep Hoorn mee, maar er is ook ruimte voor individuele fotografen.

In de opkamer van het museum is ‘Work in Progress’ van Dikke Show te zien. Een groep jonge beeldende kunstenaars gaat hier aan de slag tijdens de openingsuren. Gedurende de looptijd van de expositie maken ze een aantal werken waarin ze op geheel eigen wijze het thema Gouden Eeuw onder handen nemen. Meer informatie over EXPOOST is te vinden op www.expoost.nl (http://www.expoost.nl).

EXPOOST#2 wordt op zaterdag 29 september om 16.00 uur door wethouder Samir Bashara geopend. U bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Als u van deze uitnodiging gebruik wilt maken, wilt u dat dan doorgeven per email aan kunst@hoorn.nl (mailto:kunst@hoorn.nl).

Namens, Hoorn Kunst en Cultuur, Stichting In Den Beginne en Gemeente Hoorn.

In Beeld 80 Hoornse fotografen In Beeld 80 Hoornse fotografen
Expoost#2 80 Hoornse fotografen Expoost#2 80 Hoornse fotografen