Radio Bontekoe gehele dag aanwezig op Nationale Hulpverlenersdag

27-09-2018

Radio Bontekoe zal zondag 30 september van 10 tot 17 uur vanaf locatie Oranje Buiten, Schelphoek 4, verslag doen van de gebeurtenissen op de Nationale Hulpverlenersdag. De ochtend staat vooral in het teken van toespraken. Minister-president Rutte houdt de openingstoespraak en reikt aan zes hulpverleners de Nationale Hulpverleners-pin uit.

Vanaf het middaguur zullen verslaggevers van Radio Bontekoe op het evenemententerrein rondgaan en praten met hulpverleners over hun werkzaamheden en de problemen die zij daarbij ondervinden.

Van 14 tot 17 uur wordt het sportprogramma van Radio Bontekoe ’Sport op zondag’ met Wally Ooms, presentatie, en Jacqueline Groen, techniek, vanaf de locatie uitgezonden. Regelmatig wordt overgeschakeld naar de verslaggevers Jacob Beerepoot, André van der Molen en Ruurd Barendsen die verslag doen van het verloop van de wedstrijden van Hoornse- en regionale voetbalclubs. Tussen de bedrijven door wordt ook verslag gedaan van de gebeurtenissen op het terrein van Oranje Buiten.

De Nationale Hulpverlenersdag is een tweejaarlijks evenement, geïnitieerd door de Stichting HulpverlenersRespect. Tijdens deze dag geven hulpverlenende organisaties zoals de brandweer, politie, defensie, ambulancediensten en kustwacht demonstraties, workshops en lezingen. De dag staat in het teken van ‘Respect voor Hulpverleners’. 

Radio Bontekoe is te ontvangen op AM 828 kHz en via internet op www.radiobontekoe.nl  (http://www.radiobontekoe.nl )of app tunein radio. 

Nationale Hulpverlenersdag en Radio Bontekoe Nationale Hulpverlenersdag en Radio Bontekoe