Kom erbij! Kinderboekenweek 2018

03-10-2018

Op zaterdag 13 oktober, tijdens de Kinderboekenweek, bezoekt Milja Praagman Boekhandel Stumpel op het Grote Noord in Hoorn. Zij heeft dit jaar het prentenboek ”Kom erbij” gemaakt, speciaal voor de Kinderboekenweek.

 

Milja zal door te vertellen en te tekenen laten zien hoe het idee voor het Prentenboek van de Kinderboekenweek is ontstaan. Ze leest voor uit het prentenboek en gaat daarna ‘tovertekenen’. Daarbij tekent ze iets waarvan de kinderen mogen raden wat het is en dan tovert Milja er telkens toch weer iets anders van.

 

Milja Praagman werd bekend met onder meer Nog 100 nachtjes slapen, over het meisje Dorus dat vrolijk driehoekjes uit kleding knipt om er een vlaggenslinger van te maken, dat werd gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2013. In 2017 werd Omdat ik je zo graag zie bekroond met een Zilveren Penseel. In Milja’s boeken gaan kleine mensen en dieren hun eigen gang. Stoer en met een subtiel gevoel voor humor, waarmee ze ook de voorlezende ouder aanspreekt. Haar verhalen zijn een ode aan de verbeelding.

 

Zij zal van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn.

Geschikt voor kinderen van ongeveer 4 tot en met 7 jaar.

Kom erbij Kom erbij
Milja Praagman Milja Praagman