Intermaris verfraait buitenkant van op de nominatie staande sloopflats (Video)

Onbegrip bij bewoners

Video: klik_hier (https://youtu.be/eaf6nQlh8zE)

Het onbegrip over activiteiten van Intermaris van bewoners van het voor sloop op de nominatie staande flatgebouw in de Siriusstraat, stijgt met de dag. 
 

Intermaris heeft besloten om het flatgebouw in de Steenbokstraat en het laatste nog overeind staande flatgebouw in de Siriusstraat een ”kleine” onderhoudsbeurt aan de buitekant te geven. Dat houdt in dat de entree wordt geschilderd en de garageboxen die grenzen aan het sloopterrein, worden voorzien van een nieuw verfje. De vanuit de trein zichtbare achterkant van het gebouw aan de Siriusstraat wordt ontdaan van grafitti en gereinigd. Intermaris doet dit om de leefbaarheid van de wijk ”zoveel mogelijk in stand te houden”.

Bewoners van de flatgebouwen zijn van mening dat Intermaris daarmee de prioriteiten verkeerd legt. Dat het slechts om een kosmetische verfraaing gaat waarmee ”gevoelens van onvrede en desinformatie niet worden weggepoetst”. De onvrede slaat dan vooral op het achterstallig onderhoud aan de binnenkant van de flatgebouwen. In de video worden daar een aantal voorbeelden van getoond.

Uit de video wordt duidelijk dat bewoners zich al dan niet terecht, onvoldoende door Intermaris gehoord voelen. Bekijk de video van RvDmagic Videoproducties en oordeel zelf.

Kleine onderhoudsbeurt flatgebouw Siriusstraat Kleine onderhoudsbeurt flatgebouw Siriusstraat