Resultaten voetbalclubs Hoorn en de regio zondag 7 oktober

07-10-2018

Elke zondag kunt u op Radio Bontekoe luisteren naar ‘Sport op zondag’ met studiopresentator Wally Ooms en Jacqueline Groen die de techniek verzorgt en de muziekkeuze voor haar rekening neemt. Cees Valentijn, Jacob Beerepoot, Ruurd Barendsen, Andre van der Molen en Joop van der Sluijs zijn actief als verslaggevers op de velden van clubs in Hoorn en de regio. Zij doen live in de uitzending verslag van het verloop van de wedstrijden.

AFC Amsterdam - Zwaluwen ‘30 1-1

Na een valse competitiestart wachtte Zwaluwen ‘30 zaterdag een zware uitwedstrijd in Amsterdam, alwaar AFC Amsterdam de tegenstander zou zijn. Net als vorig jaar lukte het de Zwaluwen om wederom knap gelijk te spelen. Trainer Ron van de Gracht kon er vrede mee hebben om met een punt terug te keren naar Hoorn.

Hoogeveen - Hollandia 2-2

Hollandia moest het vandaag opnemen tegen de verrassende koploper Hoogeveen. Ondanks een overwicht stond Hollandia al snel met 0-1 achter. Na een afgeslagen bal volgde een standaardsituatie, waaruit Hoogeveen vervolgens wist te scoren. Lang konden ze daar niet van genieten, want door onoplettendheid in de verdediging kon Kevin Giele de 1-1 in het doel werken. Hoogeveen kwam toch weer op voorsprong en deed er vervolgens alles aan om de 2-1 te consolideren. Maar wederom Kevin Giele wist met een harde uithaal het dak van het doel te vinden, waarna de einduitslag op het bord kwam. 

Always Forward - HSV Sport 2-0

De aftrap bij deze derby werd vandaag verricht door de wethouder van sport Kholoud al Mobayed. Het werd al met al een vrij matte wedstrijd waar de verwachte derbyvonken niet van af vlogen. Aan het begin van de wedstrijd wist Always 

Forward de score al te openen, doch om volstrekt onduidelijke redenen keurde de scheidsrechter het doelpunt af. Al in de 10e minuut moest HSV Sport de wedstrijd voortzetten met 10 man nadat een der spelers er met rood werd uitgestuurd. Patrick Brood zorgde er in de 75e minuut voor dat Always Forward op voorsprong kwam. Aan het eind van de niet al te zinderende partij kwam HSV Sport op een 2-0 achterstand, doordat een eigen speler de bal in het doel werkte.

Westfriezen - Hollandia T 1-2

Middenmoters Westfriezen en Hollandia T leken lange tijd af te stevenen op een gelijk spel, maar vlak voor tijd wisten de mannen uit Tuitjenhorn toch nog een doelpunt toe te voegen en werd de eindstand van 1-2 bereikt. 

Vios W - De Blokkers 0-0

Live uitzending van´Sport op zondag´ ’s zondags van 14.00 tot 17.00 uur op de radio AM 828 kHz en via internet www.radiobontekoe.nl (http://www.radiobontekoe.nl) of app tunein radio. Daarna nog een week te beluisteren op Radio Bontekoe´s live gemist. 

voetbalwedstrijd voetbalwedstrijd