Mijn kind maakt nooit ruzie!

Omgaan met ruzie tussen kinderen

Op donderdag 29 november 2018 vindt de gratis workshop ‘Omgaan met ruzie tussen kinderen’ plaats. Doelgroep van de workshop zijn ouders/opvoeders met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. De workshop vindt plaats in Hoorn.

De rol van ouders/opvoeders bij ruzie tussen kinderen staat centraal in deze bijeenkomst. Ouders/opvoeders ontvangen tips die kunnen helpen kinderen te leren problemen op te lossen en goed met anderen om te gaan.

Wat komt er allemaal aan bod tijdens de workshop?

- Waarom maken kinderen ruzie?

- Hoe kunnen ouders/opvoeders omgaan met lastig gedrag, zoals ruzie en agressie?

- Wat hebben kinderen nodig om te kunnen samenspelen en om te gaan met anderen?

- Hoe kunnen ouders/opvoeders op een positieve manier omgaan met hun kind, zodat problemen worden voorkomen en zij leren om goed samen te spelen?

Datum, tijd, locatie en kosten

Datum: Donderdag 29 november 2018

Tijd: 9.30 – 11.30 uur

Locatie: Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn

Kosten: de gemeente Hoorn biedt deze workshop gratis aan.

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en/of meer informatie

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen (http://www.ggdhn.nl/cursussen). Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30-16.30 uur).

GGD Hollands Noorden GGD Hollands Noorden
De Zaagtand De Zaagtand