Poppodium Manifesto

16-10-2018

FRIS komt naar Hoorn op Vrijdag 26 oktober

 

WIJ ZIJN FRIS
Dé avond uit voor tieners tussen de 12 en 16 jaar komt naar Manifesto Hoorn. FRIS laat tieners kennis maken met het uitgaansleven. In de populairste zalen en poppodia door heel Nederland zorgen de vetste dj’s, artiesten en acts van dit moment voor een te gekke avond. Maar wel op een verantwoorde manier: geen alcohol, geen drugs; gewoon FRIS.

 

GLOW IN THE DARK EDITIE
Line-up: Deion Dwight, Hansie, Tijn Verkerk, Jay Zwarts, DJVM en Geano Vayn.

Vrijdag 26 oktober 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-0:30 uur
Entree: € 10,-- (v.v.k. ex fee 1,67)/ € 13,-- deur
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl) en www.wijzijnfris.nl (http://www.wijzijnfris.nl)

 

Abba Gold Europe (uk) - uitverkocht
Zaterdag 27 oktober

Abba is weer helemaal terug in het nieuws en met nieuw werk in aantocht was dit optreden van deze Engelse tribute in Manifesto snel uitverkocht.
 
Zaterdag 27 oktober 2018
Waar: Manifesto, Hoorn

 

Manifesto / Popronde Hoorn
Zondag 28 oktober

Manifesto organiseert i.s.m. Theater het Pakhuis een programma tussen 19.00 en 22.00 uur.

19.30-20.15 uur SEN DUBAJ
Sen Dubaj is het project van twee vrienden, Paulina Dubaj en Len van de Laak, die sinds het eerste jaar van het CvA hun liefde voor popsongs delen; dramatische Oostblok chick meets droge Limburgse spacevogel binnen hun visie over popmuziek. Beiden zijn reeds jaren actief in de Nederlandse muziekwereld.

 

2 Jaar geleden begonnen als duo, hebben zij sinds dit jaar hun visie aangevuld met sessiemuzikanten om de productie te versterken. Live beklimmen ze samen de bühnes om hun Wall Of Sound van INDIEPOP met elektronische invloeden binnen de stijl van Massive Attack, Goldfrapp, Tame Impala en Fleetwood Mac, ter gehore te brengen. Wisselend tussen persoonlijke catchy songs met dansbare spaces hintend naar een EDM setting.

 

21.00-21.45 uur  LOVE COUPLE

LOVE COUPLE maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band maakt zich uniek door hun ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Door het frontduo, bestaande uit een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bas sound en grungy gitaarwerk blijft de band continue aan je lippen hangen.

Zondag 28 oktober 2018
Waar: Theater het Pakhuis, Hoorn
Tijd: 19:30-22:00 uur
Entree: gratis
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)  

 

Masterclass Onno Smit
Donderdag 1 november

(HSG I.S.M. MUZIEKSCHOOL BOEDIJN)

 

Als band of artiest kun je best wat tips gebruiken om verder te komen dan je lokale kroeg. Op deze avond vertelt Onno Smit in de masterclass ‘Hoe overleven in muziekland’ over zijn ervaring en geeft hij je de nodige handvatten.

 

Onno Smit is onder andere bekend van Beans & Fatback, Lefties Soul Connection en The Gospel Sessions; hij heeft zijn sporen reeds verdiend. In een driedelig verhaal vertelt hij aan de hand van eigen ervaringen hoe je kunt overleven in de onvoorspelbare wereld van muziek. Ook als je geen Waylon, Miss Montreal, Ronnie Flex of Marco Borsato bent. Hij beantwoordt prangende vragen waar iedere artiest tegenaan loopt. Platenlabel wel of niet? Spotify of vinyl? DIY of management? Radio hits, reclametunes, je muziek in film en tv series. Wie doet wat, waar te beginnen en wat heb je nodig? Zoals hij zelf zegt: ‘Ik weet niet alles maar wel wat en dat ga ik met jullie delen.’ Wil je carrière maken in de muziekbusiness? Dan helpen de wijze woorden van Onno je zeker een stap verder!

 

Locatie: Manifesto

Inloop vanaf 19.30 uur

aanvang 20.00 uur  

Kosten € 6 euro p.p. – 

Reserveren kan via e.v.veen@netwerkhoorn.nl (mailto:e.v.veen@netwerkhoorn.nl).

Donderdag 1 november 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-22:30 uur
Entree: € 6,--
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Manifesto gebouw1 Manifesto gebouw1