Roger Tonnaer en Aart Ruppert in Radio Actueel

Zaterdag 20 oktober van 10 tot 12 uur

In het live actualiteitenprogramma ’Radio Actueel’ van zaterdag 20 oktober van 10 tot 12 uur op Radio Bontekoe, zijn er 2 studiogasten: Roger Tonnaer (FT) en Aart Ruppert (VOCHoorn).

Roger Tonnaer is fractievoorzitter van de gelijknamige partij. Hij heeft aan Burgemeester en Wethouders van Hoorn een brief geschreven waarin hij het idee oppert om de gevangenis de Glasbak in Zwaag, die binnenkort leegstaat, aan te kopen en om te bouwen tot 100 sociale huurwoningen. Hierover en ook andere zaken zal hij bevraagd worden.

Aart Ruppert is fractievoorzitter van de VOCHoorn. Onlangs heeft zijn partij vragen gesteld over het organiseren van cursusuen voor verward gedrag bij bewoners en winkeliers. Dit en ook andere politieke zaken zullen aan de orde komen. 

Presentator is Johan van der Tuin.

Verder kunt u luisteren naar de agenda en actualiteiten. Dit alles aaneengesmeed tot een 2 uur durend programma met prettig in het gehoor liggende muziek.

Radio Bontekoe is te ontvangen op AM 828kHz, www.radiobontekoe.nl en app Tunein Radio beschikbaar voor iOS, Android en Windows. ’Radio Actueel’ is na de uitzending nog een week te beluisteren in Radio Bontekoe’s ’Live gemist’.

Radio Bontekoe Radio Bontekoe