Groene vrijwilliger genomineerd voor ‘Vrijwilliger van het jaar’

Een paar muisklikken gevraagd voor groene vrijwilliger

Hoorn en regio kent veel gouden vrijwilligers. Bij sportverenigingen, bij kerkgenootschappen en bijvoorbeeld ook in de zorg. Prima om die in het zonnetje te zetten.

 

Dit keer is er echter ook een vrijwilliger genomineerd voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ met vrijwilligerswerk dat nooit zo opvalt. Hij werkt in het groen; er werd niet eerder een vrijwilliger uit deze sector genomineerd.

 

Deze gouden kracht onderhoudt al 16 jaar via MEE & de Wering tuintjes van zieken en ouderen. Hij is een stuwende kracht uit het Natuurpark MAK-Blokweer en verricht daar tal van werkzaamheden. Zijn expertise als oud-docent van het Clusius College zet hij ook in voor de buurtgroep ’Risdam-Noord Groen!’. Op al deze fronten is hij onmisbaar.

 

Bij de verkiezing heeft Hans tot nu toe nog niet zoveel stemmen terwijl de partijen die steunen op het enthousiasme van Hans zeker weten: Hans verdient heel veel stemmen!

 

Daarom roepen zij ieder die houdt van een groene leefomgeving, om vóór 19 november die paar muisklikken te geven aan Hans Timmerman op http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl/ (http://www.hoornsevrijwilligersprijs.nl/)

Hans Timmerman onze favoriete vrijwilliger Hans Timmerman onze favoriete vrijwilliger