December activiteiten in De Zaagtand

Bingo en sjoelen

In december drie keer Bingo...Op donderdag 13 en zondag 16 december kunt u in wijkcentrum De Zaagtand van 13.30 – 15.30 uur meedoen met een gezellige bingomiddag. Daar houdt het nog niet mee op: tijdens de donkere en feestelijke dagen in december organiseren we een extra feestelijke kerstbingo op donderdag 27 december. Ook dan begint het om 13.30 uur en speciaal voor deze kersteditie kunt u extra feestelijke prijsjes winnen.

Gezelligheid staat voorop, maar elke keer zijn er leuke prijzen te winnen. Deelname kost slechts € 0,50 per kaart. U bent helemaal vrij in het aantal kaarten dat u wilt aanschaffen. Het is ook mogelijk om uw bingokaarten te betalen met de Cultuur Strippenkaart.

Iedereen is  van harte welkom en aanmelden is niet noodzakelijk.

Meer informatie: wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn, 0229 855700, zaagtand@netwerkhoorn.nl (mailto:zaagtand@netwerkhoorn.nl).

 

Sjoelen

Sjoelen op zondagmiddag...Op zondag 16 december bent u weer van harte welkom in wijkcentrum De Zaagtand voor een gezellig middagje sjoelen. Wat is er gezelliger dan een potje sjoelen op een zondagmiddag? Hoe kunt u zo strategisch spelen dat u de meeste punten vergaard? Hoeveel stenen passen er eigenlijk in zo’n vakje? Kom gewoon eens langs om dat uit te proberen.

De aanvang is 13.00 – 16.30 uur en de kosten zijn € 2,50 per keer. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Elke derde zondag van de maand bruist wijkcentrum De Zaagtand sowieso van de activiteiten. Naast sjoelen kunt u meedoen met de bingo en de dansmiddag voor senioren.

Kom gewoon eens langs om een kijkje te nemen; u bent vanaf 13.00 uur van harte welkom.

Wilt u meer informatie? Bel naar 0229 855700, stuur een e-mail naar zaagtand@netwerkhoorn.nl (mailto:zaagtand@netwerkhoorn.nl) of kom langs op Sint Eloystraat 106 in Hoorn.

De Zaagtand De Zaagtand