Kerstavond in de Nieuw-Apostolische Kerk in Blokker

07-12-2018

Voor de tiende achtereenvolgende keer zal ook dit jaar de Nieuw-Apostolische Kerk in Blokker op kerstavond, maandag 24 december, haar deuren geopend hebben. Hiermee wil zij tegemoet komen aan de groeiende behoefte om in een passende ambiance het kerstfeest voor te bereiden. Het karakteristieke en sfeervolle kerkgebouw, in de vorm van een Noordhollandse stolpboerderij, gelegen aan de Westerblokker 167-b / hoek Oostergouw is voor deze gelegenheid feestelijk versierd om u in de juiste kerststemming te brengen.

 

Om 19.30 uur begint een ongeveer één uur durend programma waarin het kerstevangelie zal worden verteld, een korte overdenking wordt gegeven, veel ruimte is om gezamenlijk bekende kerstliederen te zingen en enkele koorliederen zullen de avond muzikaal omlijsten. Mooie ingrediënten om de aanwezigen in de juiste stemming te brengen voor het naderende kerstfeest. Na afloop zal er gratis koffie, thee of limonade worden geschonken. Voor de kinderen is er nog een kerstcadeautje onder de grote kerstboom. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom!

 

Op 1e kerstdag, dinsdag 25 december, zal er om 10.00 uur een speciale kerstdienst zijn, waarvoor eveneens iedereen van harte uitgenodigd is om gezamenlijk het kerstfeest te vieren. Naast de kerstprediking, zullen zang en muziek een groot bestanddeel vormen van de dienst om de geboorte van Jezus Christus te vieren.

Nieuw Apostolische Kerk in Blokker Nieuw Apostolische Kerk in Blokker