Politie sluit misdaad uit bij gewond aangetroffen man

08-12-2018

Donderdag 6 december werd aan het einde van de ochtend een man aangetroffen op de carpoolplaats De Hulk. Het slachtoffer werd naast zijn zilverkleurige BMW station gevonden. In de auto zat ook de hond van de 46-jarige man uit Purmerend. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis.

Na onderzoek is gebleken dat de 46-jarige man uit Purmerend niet door geweld om het leven is gekomen en een misdrijf wordt daarom uitgesloten. De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van de man afgerond.

Politiewagen Politiewagen

Reacties
Reactie: (Co de Rood)
14-12-2018, 09:00
Wat nu? Is mijn reactie weggehaald omdat ik het lef had de redactie aan te spreken op hun eigen regels? Namelijk die van alleen reageren met volledige naam? Vreemde gang van zaken van de redactie...

Reactie: (Gj)
8-12-2018, 23:42
Hoe een verhaal zijn eigen loop kan krijgen na het overlijden van de meneer op de parkeerplaats bij de Hulk. Ik wil toch even iets kwijt waar ik verbaast van stond te kijken en tegelijk verdrietig van werd. Hoe snel een verhaal een eigen leven gaat leiden en een krant en omstanders daar grotendeels schuldig aan waren. Wij kregen donderdag op het asiel de hond binnen die uit de auto was gehaald op de Hulk. Waarschijnlijk heeft iedereen er wel wat van mee gekregen. Wilde verhalen deden de ronde: Liquidatie in het criminele circuit, later mogelijk zelfmoord. Zelfs kwam ons te ore dat mensen dachten dat de hond de baas had verwond. Er was veel bloed in de auto. We kregen er gelijk een vreemd beeld bij en verwachtten dan ook familie die in dat verhaal pasten. Maar niets was minder waar. De hond werd opgehaald door keurige familie en het verhaal was heel anders dan wij hadden gehoord. De man was met de hond bij het park voor een wandeling en heeft daar een aneurysma (bloeding in groot bloedvat) gekregen en is daar overleden. Ik weet er alles van aangezien mijn vader dit ook heeft gehad. Alleen hadden we daar het geluk mee dat er iemand bij hem was en deze man was alleen in zijn auto met zijn hond. Voor zijn vrouw is het al een hele emotionele tijd, maar als ze dan ook nog overal die wilde verhalen leest en hoort, en iedereen dus een raar beeld heeft van haar man, maakt dat het alleen maar erger. Ik hoop dat de kranten en media eerst eens goed informeren voordat ze verhalen schrijven. Ik wens de familie heel veel sterkte toe met dit gebeuren.