Winter Wonderland in Het Park

10-12-2018

Een sfeervol avondje uit in de donkere dagen rond Kerst? Geniet van een gezellig avondje uit in Schouwburg Het Park! Uiteraard staan er deze maand mooie voorstellingen voor jong en oud op de agenda. Het theater is deze maand tevens omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland waar u onder het genot van heerlijke winterse hapjes en drankjes, kunt nagenieten van de voorstelling.

“De feestdagen zijn een periode van samenzijn. Daarom hebben we deze dagen voorstellingen staan waar je gezellig samen naar toe kunt: van een Ladies Night bij de ‘Chippendales’ tot lekker lachen met vrienden bij Richard Groenendijk en sfeervolle familievoorstellingen zoals ‘Twinkel Twinkel, kleine ster’”, aldus directeur Roel Vente. Uiteraard worden de voorstellingen weer omlijst met leuke randprogrammering zoals mini-optredens in de foyer en spetterende afterparty’s. Het gehele programma is te vinden op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

 

Vorig jaar lanceerde Het Park een nieuw concept: de Christmas Corner in de Othellofoyer. “Bezoekers vonden dit ontzettend leuk. Dit jaar willen we graag iedereen verrassen met een nieuw thema. In het Winter Wonderland staan bomen vol sneeuw, gezellige zitjes met imitatie schapenwol en knisperend hout in een vuurkorf”, vertelt Vente. Uiteraard worden in het Winter Wonderland winterse hapjes en drankjes geserveerd. “Naast de English Pie’s, die dit jaar nieuw zijn, is de warme appelbol inmiddels een gewilde klassieker bij onze bezoekers.” Uiteraard worden in het Winter Wonderland winterse hapjes en drankjes geserveerd. “Naast de English Pie’s, die dit jaar nieuw zijn, is de warme appelbol inmiddels een gewilde klassieker bij onze bezoekers.”

Levensgrote adventskalender
Ieder jaar presenteert Het Park een bijzondere actie die bijdraagt aan de kerstgedachte. Dit jaar is dit een levensgrote adventskalender van 2x1,5 meter. Vente: “Samen tellen we af tot de feestdagen met 24 dagen lang iedere dag een nieuwe verrassing: winacties, kortingen, goede doelen, mooie spreuken en gelukwensen.”  Deze actie is ook online te volgen via www.facebook.com/hetpark (http://www.facebook.com/hetpark).

Programma in Het Park

Vrijdag 7 december: Paul de Leeuw met Vette Pech
Na afloop van de voorstelling kunt u heerlijke snacks zoals bitterballen voordelig bestellen.

Vrijdag 14 december: Lisa Lois (sta concert) en de Chippendales

Na afloop van deze voorstellingen vindt er een afterparty in de foyer plaats door huis-DJ Rob-B.

Vrijdag 15 december: Het Zwanenmeer

Voorafgaand aan de voorstelling geven twee ballerina’s van de Hoornse Balletschool een optreden in de foyer.

Zaterdag 16 december: Sprookjessprokkelaar, de musical
Kinderen kunnen vooraf kleuren en zich prachtig laten schminken door medewerkers van Kinderopvang Berend Botje.

Vrijdag 21 december: What a Wonderfull Christmas door The Legends ft. Michael Varekamp

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u een inleiding bijwonen, gegeven door de drijvende krachten achter deze voorstelling: Michael Varekamp en Wiboud Burkens. Samen produceren ze onder de naam ‘The Legends’ verschillende muziekvoorstellingen zoals het succesvolle ‘I’m a Soulman! en ‘Billie!’. Let op: reserveren aanbevolen.

Zaterdag 22 december: Twinkel Twinkel, kleine ster van Ageeth de Haan
De jongste theaterbezoekertjes kunnen voorafgaande aan de voorstelling sterren knutselen in de foyer.

Zondag 23 december: Kerstontbijt voor ouderen – Herberg Hoorn
Tijdens het kerstonbijt voor senioren staat ‘ontmoeten’ centraal. Er schuiven speciale gasten aan voor bijzondere ontmoetingen. Het ontbijt is onderdeel van Herberg Hoorn. De aanmelding verloopt via www.herberghoorn.nl (http://www.herberghoorn.nl).

 

Maandag 24 december: 3JS Acoustic Christmas
Kom vooraf lekker dineren in het Winter Wonderland! Het kerstdiner bestaat uit een overheerlijk kerstdiner met verschillende lekkernijen.

 

Maandag 24 december: Kerststal 5.0 – Herberg Hoorn (gratis)
Bezoek gratis de alternatieve kerstdienst. Vanavond staan vragen als ‘wordt het ooit vrede op aarde’ en ‘Mag ik bij jou’ centraal terwijl twintig zangers en zangeressen het programma muzikaal omlijsten. Zingt u mee? De kerststal is onderdeel van Herberg Hoorn. Gratis reserveren kan via www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl)

 

Zaterdag 5 januari: New Belcanto – Opera Meets Jazz
Geniet van een heerlijk nieuwjaarsconcert in de grote zaal met Claron McFadden begeleid door musici uit het Metropole Orkest.

 

Zondag 6 januari: IJsberenfestival – Legends en De Kleine Zeemeermin

Tijdens het IJsberenfestival is er van alles te beleven voor de kinderen! Er zijn leuke activiteiten, prijzen te verdienen en natuurlijk kunnen de kinderen kleuren, knutselen of geschminkt worden.

Meer voorstellingen tijdens de Feestdagen kunt u vinden op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

Parkschouwburg Parkschouwburg