Kerstwandeling vanuit wijkcentrum De Zaagtand

17 en 24 december

Wist u dat wijkcentrum De Zaagtand elke maandag het startpunt is van een wandeling door de wijk? Men verzamelt om 14.00 uur en na een wandeling van ongeveer een uur drinkt men gezamenlijk een kopje koffie/thee in het wijkcentrum. De wandeling is low impact; dat wil zeggen dat men loopt in een rustig tempo. Gezelligheid staat voorop en ondertussen bent u bezig met een gezonde activiteit.

Speciaal voor de feestdagen geven we deze activiteit een bijzondere twist. Op 17 en 24 december biedt wijkcentrum De Zaagtand elke deelnemer een kopje koffie/thee met iets lekkers aan. Dit is het moment om een keer mee te doen en misschien is het de start van een nieuwe gezonde sociale hobby.

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom; dus kom gerust eens langs en ga een keer mee. Meedoen met de wandeling is gratis; koffie/thee is de rest van het jaar op eigen kosten. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Wijkcentrum De Zaagtand is bereikbaar op 0229 85570, zaagtand@netwerkhoorn.nl (mailto:zaagtand@netwerkhoorn.nl), Sint Eloystraat 106 in Hoorn.

Wijkcentrum De Zaagtand Wijkcentrum De Zaagtand