Overweldigende reacties op presentatie van modeontwerper Maghsoudi

13-12-2018

De Nederlands/Hoornse fashion designer van Perzische komaf - Sepehr Maghsoudi – presenteerde zijn 19e couture collectie ’GIFTIG’ tijdens de Masters of LXRY in Amsterdam.

Collectie 19

Tussen de elegante galajurken voor de komende feestdagen en warme winterjassen, zat een addertje onder het gras. Twee op het eerste gezicht verleidelijk kleurrijke mantels met zelfontworpen print, veranderen op het tweede gezicht in iets afzichtelijks. Het design bevat een interpretatie van (de afschrikwekkende foto’s op) de hedendaagse sigarettenpakjes, omlijnd met ironische teksten.

Inspiratie GIFTIG

Maghsoudi: ‘Mijn inspiratie voor GIFTIG is de neiging die wij als mens hebben om onze innerlijke leegte op te vullen met dingen, die ons een goed gevoel geven. Met GIFTIG hield ik mijzelf een spiegel voor en vroeg ‘The man in the mirror’: Welke leegte probeer ik te vullen?’

Tegengif

Maghsoudi biedt tegengif met zijn oogstrelende designs die met vakmanschap en liefde worden gemaakt. Maghsoudi ‘Ik wil mensen blij maken met mijn designs’.

Bezoek Maghsoudi’s conceptstore op Munstraat 7, te Hoorn. Of bekijk zijn webshop online: www.sepehrmaghsoudi.com (http://www.sepehrmaghsoudi.com). Pas op: mogelijk verslavend!

Fashion Sepher Maghsoudi Fashion Sepher Maghsoudi
RvHfotoSepher Maghsoudi RvHfotoSepher Maghsoudi