Nieuwe voorzitter bewonersoverleg Risdam-Noord

19-12-2018

Tijdens de bewonersvergadering op 6 december heeft Peter Kaarls de voorzittershamer van het bewonersoverleg Risdam-Noord overgedragen aan Maarten Kwak. Ook Lida van Feggelen, lid van de agendacommissie,  trad af. Voor die functie heeft zich Anton Greefkens aangemeld.

Peter overhandigt Maarten de voorzittershamer en wenst hem mooie, inspirerende en gezellige bijeenkomsten. Hij zal Maarten de eerste tijd nog begeleiden. De agendacommissie schaart zich achter deze wens en bedankt Peter Kaarls en Lida van Feggelen voor de fijne samenwerking. Maarten Kwak wordt hartelijk welkom geheten als nieuwe voorzitter.

Lida van Feggelen heeft zich vele jaren zeer verdienstelijk gemaakt voor de agendacommissie. Peter Kaarls was 5 jaar voorzitter van het bewonersoverleg. Gülhan Gökcen nam namens Stichting Netwerkhet woord en bedankte beiden voor hun grote inzet voor de wijk in de afgelopen jaren. ”Beiden zijn wij veel dank verschuldigd”. Zij wenst de scheidende voorzitter veel geluk en overhandigt hem namens Stichting Netwerk een geschenkbon. Anoek Groot bedankt Peter namens de gemeente Hoorn en overhandigt hem een prachtige bos bloemen.

Peter Kaarls overhandigt de voorzittershamer aan Maarten Kwak Peter Kaarls overhandigt de voorzittershamer aan Maarten Kwak