Open podium weer verrassend veelzijdig

10-01-2019

Een goochelaar, een sologitarist, een singer-songwriter en een acteur met een monoloog: zomaar een greep uit wat je op zaterdag 19 januari kunt verwachten bij het Open Podium van Theater Het Pakhuis in Hoorn. Dat belooft dus wederom een gevarieerde en gezellige avond te worden! Presentatie is in handen van acteur Harold Boldewijn.

Aanvang 20.30 uur, entree 6 euro.

 

De belangstelling voor het Open Podium van Theater Het Pakhuis groeit! Niet alleen zat de zaal vorige keer bomvol, ook steeds meer artiesten weten dat het gezellige Hoornse theater dé plek is om hun talent te laten zien en hun act uit te proberen. Op 19 januari kun je onder meer genieten van het indrukwekkende gitaarspel van Jan Jaap Bruijn en de gevoelige Nederlandstalige liedjes van Annemiek Andrioli. Goochelaar Hamza Karimi laat zijn trucs op je los en zangeres Miranda Zuurbier begeleidt zichzelf op piano en accordeon. Verder brengt acteur Hein van de Woude een boeiende monoloog, vertelt Joey van der Velden een verhaal in cabaretsfeer en zingt Michael O Gerrits een aantal eigen nummers met gitaar. Hoe veelzijdig wil je een programma hebben? Vorige keer was het Open Podium  uitverkocht, dus tijdig reserveren is aan te raden.

 

Talent helpen ontwikkelen

Het Open Podium is een mooi voorbeeld van hoe Het Pakhuis een podium biedt aan talent van nu en morgen. Het theater gaat daar vanaf januari echter nog een stap verder in en biedt de deelnemers aan het Open Podium de mogelijkheid tot (betaalde) coaching. Dit met als doel om hun act naar een nog hoger plan te tillen. Hiervoor heeft het theater een team van profs en semi-profs uit Hoorn en omgeving bijeen gebracht. Dit bestaat vooralsnog uit: Martijn Bos (liedinterpretatie, bandcoaching, piano), Cor Dol (songwriting Nederlandstalig), Steven Engel (rap Nederlandstalig), Nanska van de Laar (dans en choreografie), Janna de Lathouder (toneel en regie), Bianca Obdam (zang), Ciska Ruitenberg (zang, songwriting Engelstalig), Irma Sijs (toneel en regie) en Jet de Vries (decor en toneelbeeld).

 

Een podiumervaring rijker

Of je nu komt kijken of een volgende keer zelf de vloer op gaat, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker!

 

Voor meer info, kijk op www.pakhuishoorn.nl (http://www.pakhuishoorn.nl).

  

 

Open podium Theater Het Pakhuis Open podium Theater Het Pakhuis
Theater Het Pakhuis Theater Het Pakhuis